برنج ترد و سبزیجات یکی از غذاهایی است که به سفره غذایی خانه شما تنوع میبخشد. این غذا سبکی چینی دارد و در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و جدید را در اختیار شما قرار دادهایم.
بیشتر بخوانید
سینه مرغ مکعبی خرد شدهدو عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برنج دانه کوتاهسه پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شدهیک عدد
سیر کوبیده شدهدو حبه
مخلوط سبزیجات پمینایک و نیم پیمانه
پیازچه خرد شدهچهار عدد
سویا سسسه قاشق سوپخوری
نشاسته ذرتسه قاشق سوپخوری
سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه درون ظرفی در دار بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را در یخچال قرار دهید تا سینه مرغتان کاملا مزهدار شود.
برنج خیسانده شده را داخل قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه روی حرارت بالا قرار دهید تا آماده شود و سپس آن را آبکش نمایید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
نخود فرنگی، هویج و ذرت را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا تمام مواد نرم شوند سپس برنج آبکش شده را نیز به مواد اضافه با هم مخلوط کنید.
بعد از آن که مواد با هم مخلوط شدند پیازچه و سویا سس را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
سینههای مرغی که مزهدار کردید را در کاسه حاوی نشاسته ذرت بغلتانید تا کاملا به آن آغشته شود. سپس در تابهای حاوی مقداری روغن آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آید و آن را به همراه برنج ترد و سبزیجات سرو کنید.
درباره این سایت