فرایند تولید محصولات ارگانیک در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت با سیستم طبیعی هماهنگ هستند.
فرایند تولید محصولات ارگانیک در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از سال ها پیش هیچگونه سموم و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده است و فقط با مواد طبیعی تقویت میشود رشد میکنند.
در ساختار محصولات ارگانیک هیچگونه دست کاری ژنتیکی صورت نمیگیرد و از هیچ گاز و مواد مشابه آن به منظور رشد استفاده نمیشود و در نهایت رنگ و مزه این نوع محصولات طبیعی و نه زیاد پررنگ یا خیلی کمرنگتر از حد معمول هستند.
بارزترین ملاک تشخیص محصولات ارگانیک با توجه به بافت آنها که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت میباشند طعم و بوی برگرفته از طبیعت آنها است.
در فرایند تولید محصولات ارگانیک میزان تولید بسیار کم است و با توجه به افزایش جمعیت، کاشت، داشت و برداشت محصولات ارگانیک پاسخگوی نیاز مصرفکنندگان نیست.
وجود محصولاتی با ظاهر زیبا که فاقد طعم و خاصیت خاصی هستند، به دلیل استفاده بیرویه از کودها، آفتکشها و باقیماندن ترکیبات آنها در محصولات را دانست.
برخی از محصولات خارج فصل وارداتی، دستخوش دستکاری ژنتیکی می باشند که باعث تغییر در باکتریهای موجود در روده شده و مقاومت بدن به آنتیبیوتیک را افزایش می دهند.
در نهایت به این نتیجه خواهیم رسید که کلمه سالم و ارگانیک دو موضوع جدا از هم بوده و محصول ارگانیک محصولی است که از بستر سازی زمین، خاک، کاشت، داشت و برداشت آن از هیچ ماده شیمیایی مصنوعی استفاده نشود.
درباره این سایت