فرایند تولید محصولات ارگانیک

 

فرایند تولید محصولات ارگانیک در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت با سیستم طبیعی هماهنگ هستند.

فرایند تولید محصولات ارگانیک در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از سال ها پیش هیچ‎گونه سموم و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده است و فقط با مواد طبیعی تقویت می‎شود رشد می‎کنند.

در ساختار محصولات‎ ارگانیک هیچ‎گونه دست کاری ژنتیکی صورت نمی‎گیرد و از هیچ گاز و مواد مشابه آن به منظور رشد استفاده نمی‎شود و در نهایت رنگ و مزه این نوع محصولات‎ طبیعی و نه زیاد پررنگ یا خیلی کم‎رنگ‎تر از حد معمول هستند.

بارزترین ملاک تشخیص محصولات ارگانیک با توجه به بافت آنها که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت میباشند طعم و بوی برگرفته از طبیعت آن‎ها است.

در فرایند تولید محصولات ارگانیک میزان تولید بسیار کم است و با توجه به افزایش جمعیت، کاشت، داشت و برداشت محصولات ارگانیک پاسخ‎گوی نیاز مصرف‎کنندگان نیست.

وجود محصولاتی با ظاهر زیبا که فاقد طعم و خاصیت خاصی هستند، به دلیل استفاده بی‎رویه از کودها، آفت‎کش‎ها و باقی‎ماندن ترکیبات آن‎ها در محصولات را دانست.

برخی از محصولات خارج فصل وارداتی، دستخوش دستکاری ژنتیکی می باشند که باعث تغییر در باکتری‎های موجود در روده شده و مقاومت بدن به آنتی‎بیوتیک را افزایش می‎ دهند.

در نهایت به این نتیجه خواهیم رسید که کلمه سالم و ارگانیک دو موضوع جدا از هم بوده و محصول ارگانیک محصولی است که از بستر سازی زمین، خاک، کاشت، داشت و برداشت آن از هیچ‎ ماده شیمیایی مصنوعی استفاده نشود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : محصولات ,ارگانیک ,تولید ,استفاده ,برداشت ,کاشت، ,محصولات ارگانیک ,تولید محصولات ,کاشت، داشت ,فرایند تولید ,سیستم طبیعی ,فرایند تولید محصولات ,تولید محصولات ارگانیک ,سیستم طبیعی هماهنگ ,تمام مراحل کاشت،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پانسیون در اصفهان متن آهنگ , تکست آهنگ ویستا سازه شــاعــرانــه هــا اجتماعی- فرهنگی آموزشی تور های کیش Jeffrey وبلاگ شخصی حامد موقری