طرز تهیه پلو اسپانیایی

 

طرز تهیه پلو اسپانیایی

می‌خواهیم طرز تهیه یک مدل پلو اسپانیایی آموزش دهیم. این برنج از خوراک‌های ملی اسپانیا است و به خاطر ظاهر زیبا و خوش‌عطرش برای ناهار یا شام مهمانی انتخاب خوبی است. با ما همراه باشید.

برنجسه پیمانه

روغن زیتوندوسوم پیمانه

آنغوزهیک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شده)یک عدد بزرگ

آبسه‌و‌نیم پیمانه

گوجه فرنگی (خرد شده)چهار عدد بزرگ

لوبیا سبز پخته شدهیک‌ونیم پیمانه

نخود فرنگی پخته شدهیک پیمانه

ساقه کرفس (خرد شده)یک عدد

زیتون سیاه (خرد شده)۱۸ عدد

نمکچهار قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاهچهار قاشق چای‌خوری

زعفران ساییده شدهنصف قاشق چای‌خوری

خلال بادامدوسوم پیمانه

مرحله اول

برنج را خوب بشویید و آب آن را بگیرید. یک تابه برداشته و داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید. روغن را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده را اضافه کنید. مواد را ۲ دقیقه با هم تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه آن را سرخ کنید. در این حین داخل قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.

مرحله سوم

آب جوش را به برنج اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید.

مرحله چهارم

گوجه فرنگی، کرفس، زیتون سیاه، نمک، فلفل سیاه و محلول آب و زعفران را هم اضافه کنید. وقتی مایه در حال جوشیدن است، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا حدود ۳۰ دقیقه بپزد.

تا پایان مرحله پخت، نباید در قابلمه را بردارید. بعد از پخت، می‌توانید روی برنج را با مقداری خلال بادام تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jesse طراحي سايت آموزش مقالات اموزشی یخچال Pamela تولید بهره ور فروشگاه دی جی امید . به بادم دادی رفیقا ... گروه آموزشی معارف اسلامی Christina