درمورد برنج ایرانی بیشتر بدانیم

 

غلات مجموعه گیاهانی از تیره گرامینه یا خانواده و زیر رده تک لپه ای ها می باشند که دانه آن ها مورد تغذیه انسان یا دام قرار می گیرد و شامل گندم، جو، ذرت، سورگوم (ذرت خوشه ای)، برنج، ارزن، یولاف و چاودار است.

 در بین این گیاهان، گندم و برنج اهمیت زیادتری در تغذیه مردم ایران دارد.

برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آت و به مقادیر زیاد در چین، هندوستان، ژاپن، تایلند، فیلیپین و ایران کشت می شود.
سابقه اهلی شده برنج به دوران یخبندان می رسد. در منابع مکتوب قدیمی به کشت برنج در 5000 سال پیش اشاره شده است. به نظر می رسد برنج در ناحیه جنوب شرقی آسیا، به خصوص هند و چین اهلی شده باشد. احتمالاً والد اولیه برنج زراعی (Oryza sativa) گونه ای با نام علمی  Oryza perennis است. گونه دیگری به نام (Oryza fatua  یا O. spontanea) نیز وجود دارد که به برنج زراعی نزدیک بوده و به عنوان والد احتمالی آن  شناخته می شود.

 ظاهراً برنج قبل از آریایی ها وارد ایران شده است

درگذشته گیلان ،مازندران، گلستان،خوزستان وفارس مهمترین تولیدکنندگان برنج کشور محسوب می شدند. در حال حاضر کشت برنج در بسیاری از نواحی کشور به دلیل بازده اقتصادی بالا مورد توجه قرار گرفته است.

 برنج غذای اصلی برای بیش از نیمی از جمعیت جهان است

در حال حضر در چین بر روی کیفیت پخت و پز برنج تمرکز زیادی شده است و مورد توجه قرار گرفته است.

درمورد برنج ایرانی


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : برنج ,oryza ,مورد ,مورد توجه ,توجه قرار ,قرار گرفته ,برنج زراعی ,بیشتر بدانیم ,ایرانی بیشتر بدانیم ,برنج ایرانی بیشتر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آمینا گروپ April fanyidaohangye Aimee Carol اخبار آی تی - اخبار تکنولوژی و فناوری اطلاعات گروه نرم افزاری تابش | Tabesh Softwar Group Christine اخرین اخبار تعطیلی / سریال/ ورزشی و... کبیر پانل تولید کننده انواع ساندویچ پانل